Hotell i Malmö

Triangeln Malmö

Malmö –  en plats att trivas på

Malmö är en stad i Skåne, som under 1100-talet var en kyrkby och låg där nuvarande Triangeln ligger. På mitten av 1200-talet anlade man en stad vid kusten, som tog över namnet Malmö från byn. I Malmö finns det mycket att se och göra. Missa till exempel inte Turning Torso och Stapelbäddsparken. På Lilla torg kan du starta kvällen och njuta av stadens nattliv. I Malmö finns det även gott om sevärdheter i form av kyrkor, slott och museum. Du som gillar att shoppa kan göra det på Emporia köpcentrum, där det finns runt 230 olika butiker.

I Malmö finns det flera hotell som ligger centralt, samt att Malmö har flera stadsdelar och det finns hotell att boka i de allra flesta av dessa.

Boka boende i Malmö

I Malmö finns flera av de kända hotellkedjorna, så till exempel Radisson Blu, Scandic och Elite. Du hittar även hotell i Malmö som inte kostar särskilt mycket per natt, så alternativ för alla plånböcker finns och du bokar enkelt på www.billigahotellmalmö.com.

Elite Hotel Savoy erbjuder ett bra läge i Malmö. Här får du gratis frukost och gratis wifi. 115 rum finns att tillgå och det finns fitnesscenter, restaurang, bar och en reception öppet dygnet runt. I närheten av detta hotell finns bland annat Rådhuset, Lilla Torg och S:t Petri Kyrka.

Radisson Blu Hotel är ett lite lyxigare hotell nära S:t Petri Kyrka. Här får du gratis wifi och frukost. Det finns 229 rum här samt en reception som har öppet dygnet runt. Du kan äta och dricka gott då det finns både restaurang och bar.

Mayfair Hotel Tunneln ligger i Malmö centrum, nära till det mesta. Här finns 81 rum, restaurang, kaffe i allmänna utrymmen, reception öppen dygnet runt. Du får dessutom gratis frukost och wifi.

The More Hotel har 68 lägenheter och ligger även denna i Malmö centrum. Det finns restaurang, bar, fitnesscenter, samt en mysig eldstad o lobbyn. Frukost och wifi är gratis.