Hotell i Helsingborg

Hotell i Helsingborg

Helsingborg – Sveriges trevligaste stad

Underbara restauranger med god mat och goda drycker. Varierande shoppingmöjligheter med allt du kan tänka dig behöva. Museer med historiska sevärdheter, ett massivt kulturutbud och spännande friluftsaktiviteter för både barn och vuxna. Visst låter det underbart? Helsingborg kan erbjuda allt detta men även närheten till havet med bra fiskemöjligheter och sköna sandstränder, lyxig avslappning och en hel del annat. För dig som gärna besöker Helsingborg under vinterhalvåret så kan du med fördel njuta av deras fina marknader inför julen, eller om vädret tillåter ta en skidtur på vandringslederna. Är du hellre på resa när värmen är här så kan samma leder erbjuda fin vandring och också härliga cykelstunder. Här finns verkligen något för alla och det året runt!

Bo i Helsingborg

I Helsingborg så finns det faktiskt boende för alla storlekar av plånböcker och för alla olika smaker. Du kan välja att bo i en lyxig svit på något av de fina hotellen eller så tar du en stuga på en camping och bor mer spartanskt. Det är helt och hållet upp till dig hur du vill göra. Bokar gör du antingen via hotellhelsingborg.nu eller så ringer du till hotellet på egen hand.

Clarion Hotel är ett populärt hotell som har rum för både dig som bara är ute efter en övernattning och för dig som vill fira bröllopsnatten. Det finns ofta någon form av specialerbjudande och oavsett vilket av rummen du väljer så har de en mycket hög standard med både wifi och egen dusch.

Hotel Helsing har inget med vampyrjägare att göra även om man skulle kunna tro det när man hör namnet. Det ligger beläget mycket nära centralstationen så det är inga problem att ta sig hit om du reser med tåg eller buss. Personalen talar både svenska danska och engelska vilket är glädjande. Ett mycket fint hotell där alla kan trivas.