Hotell i Båstad

Hotell i Båstad

Båstad är mer än bara tennis

Även om Båstad kanske är mest känt för sina årliga tennisturneringar så har denna fina stad massor att erbjuda. Även för de som inte har ett brinnande sportintresse. Det är faktiskt en stad som har massor av historia för den som är intresserad. Staden erbjuder också både shopping, sevärdheter och också sköna naturupplevelser. Båstad är belägen på Bjärehalvön som ligger i nordvästra Skåne och med havet som närmsta granne så kan du här njuta av både sol, bad och även fiske. Under hösten 2017 fick Båstad beviljat ett anslag från Leader nordvästra Skåne vilket ger dem möjlighet att sätta igång ett utvecklingsprojekt där en mer aktiv livsstil kommer att premieras. Cykelvägar, vandringsleder och mycket annat kommer att bli ett komplement till allt de redan har att erbjuda turister året runt.

Hitta boende i Båstad

Skåne är ett mycket omtyckt resmål för både svenskar och de som kommer från övriga Europa, kanske tack vare det vackra landskapet men mer troligt på grund av de underbara människor som bor där. Det är därför inga stora problem att hitta boende i Skåne och då inte heller i Båstad. Här finns det möjlighet att bo på camping med husvagn, tält eller i en stuga och du kan givetvis också boka in dig på ett hotell, vandrarhem eller B & B.

B&B Villa Falken ligger cirka 50 meter från Båstad hamn och mer centralt än så här är det svårt att komma om du inte har tänkt att tälta mitt på torget! Det är ett pittoreskt boende där du får en mysig övernattning. De har mycket humana priser och det är öppet under sommaren.

Båstad Campus hyr ut kompletta lägenheter över sommaren när studenterna har sommarledigt och du kan få tillgång till ett boende som ger dig samma bekvämligheter som du har hemma. Ett mycket bra alternativ till vandrarhem eller B&B som låter dig få en hemmakänsla medan du är på semester.

Hotel Rivera Strand är ett ganska nytt hotell. Det ligger direkt vid stranden och är mycket lämpligt för barnfamiljer som vill ha nära till badet. Det finns möjligheter till aktiviteter och avslappning för alla åldrar på hotellet om vädret inte är på bästa humöret!